Bananmuffins med chokolade

bananmuffins-001(12 stk.)

Ingredienser:
2 æg
150 gram sukker
1 tsk. vaniljesukker
200 gram Amo hvedemel
2 tsk. bagepulver
2 tsk. stødt kanel
125 gram smør
2 store modne bananer
100 gram god mørk chokolade

12 muffinsforme (alm. størrelse)

Glasur:
100 gram flormelis
1 1/2 spsk. cacao
lidt kogende vand

Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og skummende. Bland hvedemel med bagepulver og kanel. Smelt smørret ved svag varme og afkøl. Rør mel og smeltet afkølet smør i æggemassen sammen med moste bananer og grofthakket chokolade.

Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag dem midt i oven i 15-20 minutter ved 200 grader.

Glasur: rør flormelis med cacao og lidt kogt vand til glasur. Kom glasuren i en frysepose, klip et lille hul og dekorer kagerne.

Tip:
Du kan også bruge en mindre muffinsform og lave 24 muffins.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.