Tilfældigt Citat

At rejse er at leve.

— H.C. Andersen

Grækenland

Kenya

Dansk Vestindien

Sydafrika

Maldiverne

Skinkestang

Ingredienser:
175 gram flødeost naturel
Salt
Peber
Sød sennep
Purløg
200 gram skinke, revet eller i tern
1 pk. butterdej
Æg til pensling

Fremgangsmåde:
Rør flødeosten og smag til med salt, peber, sød sennep og purløg (alt efter smag og behag 🙂
Tilsæt skinken og rør godt sammen.

Butterdejsstykkerne lægges over hinanden, trykkes sammen og rulles ud. Fyldet placeres på midten og butterdejssiderne skæres i strimler, som flettes sammen, når dejen lægges henover fyldet. Det er slet ikke så svært, som det lyder.

Bages i ovn ved 225 grader i ca. 20-25 minutter.

Kan serveres som forret, eller som en let hovedret sammen med en skål salat.

Leave a Reply

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.