Skinkestang

Ingredienser:
175 gram flødeost naturel
Salt
Peber
Sød sennep
Purløg
200 gram skinke, revet eller i tern
1 pk. butterdej
Æg til pensling

Fremgangsmåde:
Rør flødeosten og smag til med salt, peber, sød sennep og purløg (alt efter smag og behag 🙂
Tilsæt skinken og rør godt sammen.

Butterdejsstykkerne lægges over hinanden, trykkes sammen og rulles ud. Fyldet placeres på midten og butterdejssiderne skæres i strimler, som flettes sammen, når dejen lægges henover fyldet. Det er slet ikke så svært, som det lyder.

Bages i ovn ved 225 grader i ca. 20-25 minutter.

Kan serveres som forret, eller som en let hovedret sammen med en skål salat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.