Tilfældigt Citat

By three methods we may learn wisdom: First, by reflection, which is noblest; Second, by imitation, which is easiest; and third by experience, which is the bitterest.

— Confucius

Skinkestang

Ingredienser:
175 gram flødeost naturel
Salt
Peber
Sød sennep
Purløg
200 gram skinke, revet eller i tern
1 pk. butterdej
Æg til pensling

Fremgangsmåde:
Rør flødeosten og smag til med salt, peber, sød sennep og purløg (alt efter smag og behag 🙂
Tilsæt skinken og rør godt sammen.

Butterdejsstykkerne lægges over hinanden, trykkes sammen og rulles ud. Fyldet placeres på midten og butterdejssiderne skæres i strimler, som flettes sammen, når dejen lægges henover fyldet. Det er slet ikke så svært, som det lyder.

Bages i ovn ved 225 grader i ca. 20-25 minutter.

Kan serveres som forret, eller som en let hovedret sammen med en skål salat.

Du er velkommen til at skrive en kommentar