Ingredienser:
1 flaske Kraft Barbecue sauce (500 ml)
1/2 liter piskefløde
2 hættefuld whisky
Rosmarin
Fremgangsmåde:
Alle ingredienser kommer i en gryde og bringes i kog. Saucen bliver bedst, hvis den får lov at stå og trække inden servering.
|
||
Jensens whisky sauceIngredienser: Fremgangsmåde: |
||
Copyright © 2021 voreshule.dk - All Rights Reserved Bemærk: Dette er en privat hjemmeside/blog. Indhold på denne side er udelukkende udtryk for vores egen personlige mening/erfaring. Vi forsøger at være omhyggelige, når vi skriver f.eks. opskrifter og rejsebeskrivelser, således at det forhåbentligt kan bruges af andre. Men tag indholdet som inspiration - og gør så dine egne erfaringer. Finder du noget på siden, som du mener er direkte forkert, links der ikke virker eller indhold vi ikke har lov at videregive, er du velkommen til at kontakte os (under “Øvrig info” i menuen er der kontakt mulighed). Powered by WordPress & Atahualpa |
Leave a Reply