Peberfrugtsuppe

(4 personer)

Ingredienser:
25 gram smør
2 grofthakkede løg (ca. 150 gram)
2 røde peberfrugter i tern (ca. 150 gram)
1,5 liter hønsebouillon
2-3 spsk. sød chilisauce
1/2 tsk. edelsüss paprika
150 gram flødeost
1 ds. hakkede tomater
1/2 tsk. groft salt
Friskkværnet peber eller cayennepeber efter smag og behag

Fremgangsmåde:
Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og peberfrugter i ca. 2 min. Tilsæt bouillon og bring suppen i kog. Tilsæt chilisauce, paprika og flødeost under omrøring og lad suppen koge ved jævn varme til osten er smeltet. Tilsæt tomater, salt og peber og bring atter suppen i kog. Suppen blendes og serveres med cremefraiche og groft brød eller flutes. Suppen er også skøn med lidt friskhakket persille.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.