Tilfældigt Citat

Gud skabte manden før kvinden. Det er ligesom, når jeg skriver – først laver jeg en kladde.

— Karen Blixen

Grækenland

Kenya

Dansk Vestindien

Sydafrika

Maldiverne

Støtte side opdateret

Vi har tidligere haft et fadderbarn gennem organisationen Plan Danmark. Det har vi ikke længere, idet forholdene i det område, hvor vores fadderbarn boede, er blevet så gode (bl.a. på grund af Plans arbejde) at de har trukket sig ud af området. Vi valgte at vi ikke ville have et andet fadderbarn istedet, da vi ofte har haft svært ved at få tid/tage os sammen til at skrive breve og holde kontakten ved lige. Istedet har vi valgt at støtte en børneby gennem SOS Børnebyerne – samt støtte en række andre organisationer.

Vi har nu fået opdateret siden “Vi støtter”, som du finder under “Øvrig info” i menuen … eller her

Lukket for kommentarer.