Mandel islagkage

(6-7 personer)

Mandelbund (2 stk.):
4 æggehvider
2 dl sukker
150 gram mandler

Is:
4 æggeblommer
1 dl sukker
1 stang vanillie
1/2 l piskefløde

Fremgangsmåde:
Pisk æggehviderne stive og vend forsigtigt 2 dl sukker og finthakkede mandler heri. Optegn på bagepapir x 2 størrelsen på din springform og fordel massen herpå (massen flyder lidt ud, så den skal smøres ud, så der er 1 cm ud til optegningen).
Bages i 20-30 min. ved 180 grader.

Æggeblommerne piskes med 1 dl sukker og kornene af 1 stang vanillie. Piskefløden piskes stiv og vendes heri.

Læg den ene mandelbund i springformen, dernæst ismassen og afslut med endnu en mandelbund. Sættes i fryseren.

Kan serveres som den er, men bliver endnu mere lækker, hvis du pynter med piskefløde, kiwi og revet chokolade.