Mammi’s fadkoteletter
(4-6 personer)
Ingredienser:
4-6 koteletter
Smør/margarine
1 lille bakke champignon
1/4 l piskefløde
1 dåse koncentreret tomatpuré
1 spsk. Amo hvedemel
1 dl vand
Salt
Peber
Paprika
Karry
2-3 løg
Fremgangsmåde:
Koteletterne bankes let med hånden og krydres med salt, peber, paprika og karry. Steges gyldne på begge sider og lægges i et smurt ovnfast fad.
Løgene skæres i skiver, som anbringes mellem koteletterne.
Panden koges af med 1 dl vand og tomatpuré og dette hældes over koteletterne.
De rensede og ituskårne champignon steges gyldne på panden i ca. 25 gram smør/margarine og piskefløden tilsættes. Flødesaucen koges op, jævnes med ca. 1 spsk. mel og hældes over koteletterne.
Fadet med koteletter sættes i ovnen (tildækket med staniol) ved 200 grader i ca. 45 minutter.
Serveres med ris eller råstegte kartofler.