TUC kage
(6-8 personer)
Ingredienser:
100 gram TUC saltkiks
3 æggehvider
180 gram sukker
100 gram hasselnødder
1 tsk. bagepulver
Pynt:
2,5 dl piskefløde, kan evt. piskes sammen med 1 tsk. vaniljesukker og 2 spsk. sukker
Frugt efter smag og behag :o)
Fremgangsmåde:
Pisk æggehvider og sukker stiv.
TUC-kiks og hasselnødder knuses (jeg bruger min blender) og blandes med bagepulver og vendes i æggehvide/sukker massen.
Dejen kommes i en smurt springform (ca. 23 cm i diameter) og bages ved 175 grader midt i ovnen i ca. 25 minutter. Kagen stilles på køl.
Ca. 30-45 minutter før servering pyntes kagen med pisket fløde og frugt.
Bunden kan sagtens bages dagen før servering og så pyntes 30-45 min. før servering.