Pikant ostesuppe med porrer

Den færdige suppe samt nogle af ingredienserne(4 personer)

Ingredienser:
25 gram smør
2 spsk. mel
1 liter grøntsagsbouillon (terning + vand)
1 bæger pikant flødeost – skæres i små terninger
1-2 dl piskefløde (kan udelades, men jeg bruger det altid ;o)
1 porre i meget tynde skiver
1/2 tsk. groft salt
Friskkværnet peber

Fremgangsmåde:
Smelt smør i en tykbundet gryde. Tilsæt mel og bag det godt sammen. Kom 1/4 af bouillonen i og når det koger, tilsættes resten af bouillonen lidt efter lidt. Lad suppen koge godt igennem. Tilsæt pikant flødeost og evt. fløde. Lad suppen koge ved svag varme til osten er smeltet. Tilsæt porreringene og varm suppen igennem. Smag til med salt og peber.

Servering:
Serveres med flütes.

3 Comments

  1. Grøntsagsbouillonen kan sagtens erstattes med hønsebouillon, hvilket jeg prøvede i dag, da jeg havde glemt at købe grøntsagsbouillon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.